Zdobím zdobíš zdobíme (pozor soutěž!)

Blížej se Vánoce a s nima je tu první vánoční příspěvek. Na moje vyprávění už možná nejste zvědaví, tak jsem si řekla, že uspořádám historicky první bujabézí soutěž! 🙂 Pravidla jsou jednoduchý, vyberte jednu z marseillskejch vánočních dekorací, která vás nejvíc zaujala a u který strašně litujete, že ji nemůžete mít doma v obejváku! O vaši přízeň se uchazí těchto devět kandidátů (následuje otravný vánoční jingle):

  1. Hra na bílý Vánoce stromy
  2. Nafrněná bába postávající u opery baba
  3. Santa na rybách santaryby
  4. Zapomenutá výzdoba z loňskýho Silvestra panak
  5. Zapomenutý jelen ve stromečku jelen
  6. Koník See you kun
  7. Sněhulák See you snehulak
  8. Santa See you don´t, protože nemá obličej santa
  9. NDNVL (neidentifikovatelná dekorace na všech lampách) lampa

A na závěr mimo soutěž, případně ve zvláštních kategoriích, moje dvě oblíbený domácí 🙂

pepa

zachod

Jako u každý soutěže by vás asi nejvíc zajímalo, o co se hraje, že jo? Takže u vítězný dekorace pořídim komickou fotku sebe s objektem a náhodným kolejdoucím! 🙂 Ale abyste z toho taky něco měli, tak zároveň kdo pošle na oplátku nějakou pěknou českou výzdobu, tak dostane něco z marseillský parády jako dárek:) Uzávěrka je přesně za tejden, takže 14. prosince, tak neváhejte!


10 thoughts on “Zdobím zdobíš zdobíme (pozor soutěž!)

  1. Nevim, co je horší. Jestli svítící vánoční matrioška (wtf?!!), svítící Santa bez očí nebo žlutej -opět svítící a asi vánoční- kůň (sobi vyšli z módy?) hlasuju pro NDNVL, protože to jediný vystihuje už názvem, že celá jejich výzdoba je jak z planety Bizár 🙂 jo a na tvoje vyprávění jsme zvědaví pořád..

    Liked by 1 person

  2. Santa na rybách mě teda vážně zaujal – líbí se mi, jak si místní umí nápaditě pohrát s motivem: moře – rybolov – Vánoce. Moc ale nechápu sdělení, který se podle týhle rovnice schovalo za tu matriošku..?

    Liked by 1 person

  3. Nemůžu se rozhodnout, ale zajímalo by mě, jestli novej vizuál blogu nějak souvisí s tvojí prací evropský grafičky. Jinak teda k domácím dekoracím by se celkem hodil ten jelen.

    Liked by 1 person

  4. Tak to vypada, ze se rysujou prvni zhavi kandidati! Co se nazvu tyce, tak jeste Zuzka mela dobrej pro panaka z vyzdoby z lonskyho Silvestra: ta buchta ze Shreka, co visi vsude:) Jinak ilustrace novyho vizualu byla specialne vytvorena pro bujabezi vedlejsak v Logru, tak jsem si ji vypujcila, a nevim, jestli jste to nepochopili, ale zmenila jsem nektery pisma na zeleny, jakoze zelena-stromecek-vanoce!:) Sablony jsou tu ale pomerne striktne prednastaveny, takze nastesti nemuzu uplne popustit uzdu svy graficky fantazii:)

    Like

  5. Myslim že nejlepší je matrjoška, protože nemá žádnou spojitost s vánocemi ani s Francií, nicméně ji tam někdo přesto nainstaloval, což se dá vykládat kontextu evropsko-ruských sporů, jako gesto usmíření a jako umělecká vánoční performance, na kterou by se David Černý nikdy nezmohl!

    Like

Leave a comment